streda 8. augusta 2012

Desiate výročie Bangu!


V októbri to bude 10 rokov od vydania prvého Bang!u a Emiliano u tej príležitosti vydá špeciálnu limitovanú edíciu ktorá bude obsahovať základnú hru a všetky rozšírenia (zatiaľ sa nevie či aj Údolie tieňov, ale asi nie) vrátane nového ešte nevydaného rozšírenia Most Wanted (najhľadanejší - má obsahovať postavy ktoré sa nedostali do predchádzajúcich rozšírení) + nejakú super silnú postavu Annie Versary (od slova Anniversary - výročie, len som nepochopil či to bude v tom rozšírení alebo v tejto edícií, ale skôr v edícií), super veľké podložky (zo 4. edície), zabalené do veľkej kovovej krabice. Podľa skorších informácií bude asi obsahovať aj nové kompletné a vylepšené pravidlá!
Tak a posledné info je o tom že Emiliano vydáva prvú hru založenú na Bang! systéme (somzrejme prvý je Bang!) s názvom Samurai sword (Samurajský meč), pokiaľ chcete vedieť viac choďte na oficiálnu stránku Emiliana a preložte si to sami!

EDIT: Trochu som mylne informoval o obsahu edície - bude obsahovať základnú edíciu + Most Wanted + všetky postavy z už vydaných rozšírení + 3 nové postavy vrátane Annie Versary.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára